22 januari 2022

Cadeau voor klein budget

Of je nu cadeau of kado schrijft, de verrassing blijft even groot ook bij een cadeau dat je hebt gekocht met een klein budget. Heb je aandacht besteed aan het cadeau dan is het al geslaagd. De kaart of wenskaart die je erbij voegt is eigenlijk het belangrijkste. Dat kan een zelfgemaakte kaart zijn met een zelfbedachte tekst. Je hoeft niet rijk te zijn om een cadeau te kopen, ook met een klein budget koop je een leuk cadeau. Kijk online voor inspiratie en ideetjes, die je trouwens ook in tijdschriften vindt. Er moet steeds meer betaald worden van hetzelfde inkomen, dus je houdt steeds minder over voor cadeautjes en andere gezellige dingen. Maak er een sport van om toch met iets leuks voor de dag te komen ondanks een klein budget. Enkele voorbeelden:

  • Heb je bloemenzaad bewaard uit de tuin? Je kunt ook zaadjes kopen van bloemen en kruiden, een leuk zakje zelf maken van een oud overhemd of shirt, strikje erom, naam erop en je hebt een leuk cadeau.
  • Geurkaars of geurstokjes.
  • Zwart geld in een pot (dropjes in een glazen pot), heb je zelf een glazen pot of bak koop dan alleen de dropjes.
  • Klets pot, klets bak of klets doos met gespreksonderwerpen, ook weer zelf te maken.
  • Grappige sokken, humoristisch en nuttig cadeau.
  • Spaarpot met leuke opdruk of met hamer.

Cadeau maand

November en december zijn de cadeau maanden bij uitstek. Men viert Sinterklaas en kerst. De kerstpakketten zijn besteld en worden zelfs al uitgedeeld om de kerststress dit jaar te vermijden. Heb je een cadeau nodig voor een andere gelegenheid dan bovengenoemd dan kun je toch gebruikmaken van de vele surprise ideeën en cadeau tips. Er wordt zoveel aangeboden. Vooral de cadeaus die humoristisch zijn staan volop in de belangstelling, of lijkt dat alleen maar omdat daar je oog steeds opvalt? Nu het aanbod zo ruim en gevarieerd is kun je vooruitkijken en cadeautjes kopen die je over een poosje pas nodig hebt. Maak dan meteen gebruik van de leuke aanbiedingen en acties, die telkens veranderen. Kijk dus met enige regelmaat wat er afgeprijsd is en scoor goedkope en toch leuke cadeautjes. Tip: plaats je bestelling zoveel mogelijk in één keer, want bij een bepaald besteed bedrag betaal je geen verzendkosten. Dat is mooi meegenomen toch in deze dure cadeau maanden? Wil jij iemand echter blij maken, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om te gaan voor een wat duurder cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *