2 december 2021

Kom nu naar Verkeersschool Wesseldijk

Rijles
Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk, zegt dit jou iets? Wil jij jouw rijbewijs halen. Twijfel dan niet. Kom meteen langs. Je bent er helemaal klaar mee om op de fiets of openbare vervoer te reizen. Je wilt nu gewoon lekker met de auto naar school of naar werk gaan. Haal dan nu jouw rijbewijs bij Verkeersschool Wesseldijk. Bij Wesseldijk kan jij je gaan voor je autorijbewijs, bromfiets, motor bewijs en vaarbewijs.

Eigen ervaring verkeersschool Wesseldijk

Rijbewijs

Op mijn 17e was ik begonnen met rijlessen. Mijn ouders hadden mij ingeschreven bij verkeersschool Wesseldijk. In het begin vond ik het wel heel erg spannend omdat het voor mij vrij nieuw was. Wat ik wel als eerste heb gedaan was mijn theorie examen halen. Ik wilde eerst mijn theorie examen halen voordat ik begon met de praktijklessen. Nu ben ik alweer 18 jaar en heb ik mijn rijbewijs binnen. Binnen een jaar heb ik ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs binnen had. Wat ik ook heel erg fijn vond was dat ik tijdens de praktijklessen langer dan 60 minuten kon rijden. Ik denk dat dit mij ook heel erg goed heeft gelopen en waardoor ik ook geslaagd in een keer was geslaagd. Ik had een fijne rijinstructeur die gewoon alles met mij herhaalde als ik het even vergeten was. Heel vriendelijk ging hij met mij om. Hij zij vaak tegen mij een foutje maken kan gebeuren als er wel van leert. In pakket zat er ook nog eens een tussentijdse toets. Zo kon ik zelf zien wat wel goed ging en wat juist iets minder goed ging. Ik kreeg goede tips mee van verkeersschool Wesseldijk. Dit is echt een aanrader voor jongeren die ook alvast willen beginnen met hun autorijbewijs.

Wil jij ook bij Verkeersschool Wesseldijk je rijbewijs halen twijfel dan niet. Kijk voor meer informatie bij hun op de site: https://www.verkeersschoolwesseldijk.nl/rijopleidingen/