2 december 2021

Mooie kerstpakketten

Kerstpakketten

De kans is groot de kerst weer aankomt. In dat geval is het soort van een traditie geworden om kerstpakketten weg te geven aan je medewerkers. Aangezien dat elk jaar gebeurt, merk je dat het steeds weer hetzelfde blijft. Daarom ben je misschien wel op zoek naar variatie daarin. In dat geval heeft Kerstpakkettenplaza een heel mooi concept voor je. Bij aanschaf van kerstpakketten mag je zelf een goed doel uitkiezen, naar welk een geldbedrag wordt gedoneerd. Het mooie daaraan is dat het gratis is, maar toch vanuit jou komt. Zo ben je naast dat je duurzaam bezig bent ook nog bezig aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kerstpakketten

Verschillende pakketten

Kerstpakkettenplaza heeft in totaal meer dan 1300 verschillende soorten kerstpakketten. Zo hoeft je je geen zorgen te maken om wat je nou moet kiezen, aangezien er genoeg aanbod is. Daarnaast heb je ook de kerstcomplimenten. Dat houdt in dat je zelf een kerstpakket mag samenstellen als medewerker. Zo heb je geen cadeautjes die je niet leuk vindt. Ook wordt er een site voor je gebouwd waarop je de vrijheid hebt om alles zelfstandig te kiezen. 

Over Kerstpakkettenplaza

Hoe zijn ze eigenlijk op zo een positie terechtgekomen? Het begon allemaal eind jaren negentig, toen bedrijven als Bol.com en Marktplaats naar boven kwamen. Op dat moment besloten de mensen van het bedrijf op een specifiek onderzoek te starten naar kerstpakketten, waardoor ze ontdekten dat er helemaal geen aanbod voor was (online). Dat was de doorbrekende slag en jaren later werd het bedrijf tot stand gebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *